Gör dig redo att rocka med The Iron Man

Redan 2002 sjösatte MTV en av de första reality-serierna som handlade om familjen Osbournes vardag och liv. I denna serie fick du följa med huvudkaraktärerna rockstjärnan Ozzy och hans familj. The Osbournes fick inte det tillkännagivandet som var väntat och serien fall platt fram till dess att man bröt den redan 2005.

Men ur dess aska kom en idé som Microgaming snappade upp. De valde att basera ett av deras temaspel kring denna serie och familj, vilket är välkommet.

Konstanta igenkännande faktorer

Om man nu skulle vara tveksam på om detta är ett temaspel om familjen Osbourne så behöver man inte leta länge. Symbolerna som rullar ut är ett porträtt på varje medlem i familjen: Kelly, Sharon, Jack och Iron Man själv, Ozzy. Förutom detta så uppkommer det bilder på en gyllene staty, en svart gitarr, en röd fotölj, en högtalare och ett familjeporträtt. Det finns även speciella symboler som representerar de olika specialfunktionerna som finns inbyggda i spelet. Wild-symbolen är ett emblem av familjen Osbourne och de två specialsymbolerna Scatter och free spins är bilder på deras familjehund Mini och ett gammalt dörrhandtag.

Rock on får en helt ny innebörd

Första gången du kickar igång detta casinospel kommer du bli tagen av musiken som är klart rockinspirerad, vilket passar temat perfekt. Som så många andra spel så får du själv styra ditt eget myntvärde och hur många mynt du vill satsa per spel. Detta gör att du själv kan reglera hur mycket du potentiellt kan vinna per spel men också hur mycket du kan förlora.

Om du tar i åtanke att du kan justera dina vinster så kan du kombinera detta med att The Osbournes har 20 olika vinstlinjer vilket kan tolkas som att du har goda chanser till vinst på massvis med olika kombinationer.

Bli en rockstjärna

När du börjat få en förståelse för hur spelet är upplagt och vilka kombinationer som ger dig vinst kommer du få mersmak på att avancera till de stora scenerna. Innan du vet ordet av så kommer du komma in på de olika specialfunktionerna som The Osbournes erbjuder: Knock Knock Bonus och free spins.

Dessa funktioner är ett väldigt välkommet inslag för att hålla uppe nöjet medan man spelar och vinsterna är också generösa vilket gör dessa funktioner värda att leta efter.

Ytterligare en funktion som händer slumpvis är Grab A Gift bonusen. Här får du upp bilder på de fyra medlemmarna i familjen och du ska stanna ett blinkade ljus på någon av dem. De fyra medlemmarna ger dig olika multiplikationer upp till 30 gånger din insats, vilket kan bli en hel del.

Liksom rockstjärnor är det svårt att hålla i längden

Det är ett väldigt fantasifullt spel som Microgaming har framställt. Vem ogillar rocklegenden Ozzy egentligen? Lägg till att du får en bakgrundsmusik som håller sig till passande genrer som pricken över i:et så finns det inte mycket mer att önska, rent visuellt och ljudmässigt. De olika specialfunktionerna agerar på ett sätt så att du inte blir uttråkad och får dig att vilja rocka vidare en stund till.

osbournes slot